Veldhuizen’s Administratieve Dienstverlening, Management en Advies
*********************************************************************************************

"Het Klankbord voor ondernemers!!!"

Particulieren

Niet alleen voor ondernemers, maar ook voor particulieren staan wij klaar. Ondanks mooie beloften van de belastingdienst over “leuker kunnen we het niet maken, wel gemakkelijker”, vinden veel mensen het nog steeds een ramp om hun belastingaangifte in te vullen.

IB aangiften
Voor al die mensen staan we klaar om het voor hen in orde te maken. Wanneer u ook uw aangifte inkomstenbelasting door VADMA wilt laten verzorgen, kunt u dit aan ons kenbaar maken door een e-mail te sturen, te bellen of op een andere wijze contact te leggen.

Om tegen onze scherpe tarieven te kunnen werken hebben we het liefst, dat u de spullen naar ons opstuurt of bij ons afgeeft. Maar als u dat fijner vind komen we ook wel bij u langs. Hiervoor rekenen we wel een hoger tarief.

Tarieven

Voor het verzorgen van aangiften voor particulieren hanteren wij de onderstaande tarieven:
IB aangifte standaard €55,00
Bij aangifte fiscale partners de 2e aangifte €25,00
Toeslagen aangifte bij u thuis:
- Gemeenten Ede en Barneveld
- Omliggende gemeenten

€7,50
€15,00
Overige werkzaamheden particulieren per uur €60,00

Overige diensten

Naast het verzorgen van aangiften helpen wij u ook graag bij uw overige financiële beslommeringen. Of het hierbij nu gaat om een “tekort” of om een “overschot” aan financiën. Wij helpen u graag bij het vinden van de beste oplossing. Onze adviezen worden tegen uurtarief afgerekend. Een eerste gesprek om te kijken of we wat voor u kunnen betekenen is altijd gratis.


Vadma     Blaakweg 6A     6732GL     Harskamp     tel: 0318-570611     e-mail: info@vadma.nl