Veldhuizen’s Administratieve Dienstverlening, Management en Advies
*********************************************************************************************

"Het Klankbord voor ondernemers!!!"

Ondernemers

Voor ondernemers kunnen wij op vele fronten ondersteuning bieden. Vanuit een bedrijfkundige achtergrond kunnen we op alle fronten van het ondernemerschap meedenken.

Boekhouding
Het belangrijkste daarvan is natuurlijk uw administratie. Deze vormt niet alleen de basis voor de verplichte belastingaangiften en daarmee een noodzakelijke kostenpost. Zij vormt ook de basis voor uw ondernemersbeslissingen. Daarmee is ze onmisbaar voor het managen van uw onderneming. Wij vinden het dan ook niet alleen belangrijk om aan de fiscale verplichtingen te voldoen, maar willen de cijfers ook graag omzetten in informatie voor u als onderneming voor het nemen van beslissingen.
 

Management en Advies
De taken die wij uitvoeren bij onze klanten zijn zeer divers. Wij verzorgen hierin maatwerk naar uw wensen. Bij de één betekent dit dat we alleen aan het einde van jaar de jaarrekening opstellen en aangifte doen. Bij een ander voeren we de hele administratie tot de betalingen en het factureren toe. De één doet graag zo veel mogelijk zelf, of is groot genoeg om hiervoor personeel in dienst te nemen. De ander is het liefst zoveel mogelijk met zijn vak bezig en laat de randzaken aan ons over of ziet in, dat wij met goede software taken samenvoegen, zodat het helemaal niet rendabel is om het zelf te doen. Wat u maar wilt, alles is mogelijk. Daarnaast kunnen wij op deeltijdbasis interim-management of projectmanagement voor u verzorgen of bijvoorbeeld een reorganisatie als extern adviseur begeleiden.

Tarieven
Door lage overheadkosten kunnen we tegen zeer concurrerende tarieven onze diensten aanbieden. Momenteel gelden de volgende tarieven:
Boeken, betalingen, diverse administratieve werkzaamheden
€47,50 per uur
Ondernemersbegeleiding en advies €80,00 per uur
Advieswerk, jaarrekeningen, diverse fiscale aangiften €65,00 per uur
Salarisberekeningen maken per loonperiode minder als 5: €8,00 per werknemer
  5 t/m   9: €7,50 per werknemer
10 t/m 19: €7,00 per werknemer
20 t/m 29: €6,75 per werknemer
30 t/m 39: €6,55 per werknemer
meer als 40: €6,40 per werknemer
Loonbelastingaangiften  en periodieke loonopgaven per  periode
Nieuwe werknemer invoeren:
€7,50
€15,00
Salarisadministratie uren €57,50 per uur

Werkzaamheden, waar wij specialisten voor inhuren worden 1 op 1 doorgefactureerd zonder opslag voor onszelf.

Mocht bovengenoemde benadering en tarieven u aanspreken, neem dan contact met ons op. In een gesprek kunnen we dan eens rustig bekijken of we iets voor elkaar kunnen betekenen. 


Vadma     Blaakweg 6A     6732GL     Harskamp     tel: 0318-570611     e-mail: info@vadma.nl