Veldhuizen’s Administratieve Dienstverlening, Management en Advies
*********************************************************************************************

"Het Klankbord voor ondernemers!!!"

Nieuws

1 november 2017: Nieuwe tarieven

Door alle ontwikkelingen in de markt passen we onze tarieven aan. Ondanks de verhogingen is het onze overtuiging, dat we tegen zeer concurrerende tarieven werken.


1 september 2016: vertrek medewerker

Lucie van Luttikhuizen heeft ons helaas weer verlaten. Ze gaat een opleiding tot accountant volgen en we wensen haar heel veel succes bij het verwezelijken van haar ambities. Hopelijk komen de ervaringen die ze bij ons heeft opgedaan  nog van pas in haar verder loopbaan.


1 januari 2016: Vadma wordt een VOF

Werknemer en echtgenote Beanca is vanaf vandaag geen werknemer meer, maar gelukkig nog wel echtgenoot en vanaf nu dus ook vennoot. Vadma is hiermee een man-vrouw VOF geworden..


1 januari 2015: Nieuwe tarieven

De tarieven vanaf 2015 zijn op de site geplaatst. Voor een aantal diensten moeten we helaas voor het eerst sinds jaren een lichte prijsverhoging doorvoeren. Door vereenvoudiging van het proces kunnen we de loonbelastingaangiften en digitale pensioenaangiften echter  in prijs verlagen.


1 oktober 2014: Medewerker

Vanaf nu is Lucie van Luttikhuizen onze nieuwe zaterdag- en vakantiemedewerker. Ze zal zich vooral met boekwerk en lichte administratieve taken bezighouden. Voor haar werkzaamheden berekenen we een aantrekkelijk nieuw uurtarief.


15 janauri 2012: Medewerker

Door gestage groei lukt het me niet meer om het werk alleen te doen. Daarom heeft mijn vrouw Beanca per 1 februari haar baan opgezegd en gaat voor een aantal uren meewerken op ons administratiekantoor. Vanaf die datum krijgt u dus ook mogelijk met haar te maken via de telefoon of anderszins. We hopen zo u weer beter van dienst te kunnen zijn.


24 december 2011: 2012


Wij van VADMA wensen al onze klanten en andere bezoekers van deze website gezegende feesdagen toe en een goed nieuwjaar. Ook voor dit nieuw jaar hopen we op een fijne samenwerking. Wij zijn niet gesloten rond de feesdagen, dus u kunt ook tussen kerst en oud en nieuw gewoon van onze diensten gebruik maken.

24 december 2011: 2012

De nieuwe tarieven voor 2011 zijn op de site gezet. De uurtarieven zijn met een euro omhoog gegaan om de gestegen kosten te compenseren.
Vadma     Blaakweg 6A     6732GL     Harskamp     tel: 0318-570611    e-mail: info@vadma.nl